מירנה סרזט ומיקרולוט

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

28/01/2018 | 00:32 | מאת: מוניקה

היי. בת 41, 4 לידות.בריאה. אסור לי גלולות משולבות ולכן הרופאה נתנה לי סרזט. דיממתי עם גלולה זו ללא הפסק ולכן הכפלתי כמות לשתי גלולות ביום. אמנם הדימום הקשה הפסיק אך נותרתי עם כתמים כל החודש. עברתי למיקרולוט ושוב חזר אותו הסיפור. וויתרתי על הגלולות האלו. הרופאה הציעה לי לשים מירנה. אך ההיגיון שלי אומר שאם דיממתי ככה עם הסרזט והמיקרולוט שלהם יש את אותו סוג פרוגרסטרון כמו למירנה, אז מן הסתם גם המירנה לא תתאים לי. הרופאה אומרת שלא בהכרח ולכן אני מבקשת לקבל עוד חוות דעת. מה דעתך?

שלום לך ממליץ על שימוש במירנה - התקן תוך רחמי בברכה ד"ר אריה לידור מרפאת נשים "LAC" WWW.LIDORMD.CO.IL לזימון תור 24 שעות ביממה: 053-9955340

28/01/2018 | 21:48 | מאת: שוב אני

השאלה שלי היתה אם דיממתי כך מהסרזט והמיקרולוט אין חשש שאדמם כך מהמירנה? הרי יש לשלושתם אותו סוג פרוגרסטרון...

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה