נובהרינג- דימום ארוך

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

13/12/2017 | 10:01 | מאת: תמר

שלום הייתי אמורה להוציא נוברינג בשבת, תכננתי לשים עוד אחת ברצף ביום חמישי בלילה החלו כתמים אז החלפתי טבעת, בשבת ראיתי שהדימום מתגבר לכדי מחזור אז הוצאתי אותה (לאחר יום וחצי בלבד) כדי לתת לגוף להתנקות ואז לשים טבעת חדשה. בינתיים כבר 6 ימים והדימום לא נחלש, יש לציין שבדר"כ הדימום אצלי הוא לא יותר מ-5 ימים. יש סיבה לדימום הארוך? וכן מתי עלי להכניס טבעת חדשה? בחמישי או בשבת?

שלום לך יש להחדיר חדשה לא יאוחר משבוע מהוצאת הישנה או ביום הראשון של הוסת הבא בברכה ד"ר אריה לידור מרפאת נשים "LAC" WWW.LIDORMD.CO.IL לזימון תור 24 שעות ביממה: 053-9955340

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה