מדבקה שנפלה באמצע השלושה שבועות

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

11/12/2017 | 23:02 | מאת: מדבקת אוורה שנפלה

ד"ר אריה שלום, אני לוקחת מדבקות למניעת היריון כבר כארבעה חודשים כאשר הכול היה סדיר וגם המחזור. אני מחליפה מדבקה אחת לשבוע ביום שלישי כאשר בפעם האחרונה שזוהי המדבקה השלישית החלפתי כרגיל בשלישי והיא כנראה נפלה ביום חמישי ושמתי חדשה רק ביום שישי(אחרי 26 שעות בערך) כעת אנחנו נמצאים ביום שני והיום אני רואה כי הופיע לי דימום כמו של מחזור. מה עליי לעשות?!

שלום לך להמשיך בברכה ד"ר אריה לידור מרפאת נשים "LAC" WWW.LIDORMD.CO.IL לזימון תור 24 שעות ביממה: 053-9955340בשימוש במדבקה כסדרו

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה