הפסקת גלולות באמצע חבילה

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

05/12/2017 | 20:11 | מאת: מור

שלום, החלטתי להפסיק גלולות בכדור השני לאחר שלקחתי שנים. אחרי כשבוע קבלתי מחזור והוא נמשך כשבוע ועוד שבוע של דימומים קלים עם הפרשות היום זה כבר שבועים וחצי ועדין יש הפרשות עם דם בא והולך וגם יש כאבים בבטן התחתונה וכל זה התחיל מאז שהפסקתי את הגלולות באמצע, האם זה הגיוני הכאבים והדימומים?? זה מאוד מלחיץ אותי. אשמח לקבל תשובה. תודה.

שלום לך הגיוני לחלוטין בברכה ד"ר אריה לידור מרפאת נשים "LAC" WWW.LIDORMD.CO.IL לזימון תור 24 שעות ביממה: 053-9955340

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה