פרימולוט נור לדחיית הוסת

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

03/12/2017 | 14:23 | מאת: אודליה

שלום, אני מקבל מחזור סדיר כל 28-30 יום, הוסת האחרונה הייתה ב- 26.11.17, בעקבות נסיעה ב- 29.12 ברצוני לדחות את הוסת הבאה בשבועיים, שתי שאלות: 1. מתי עליי להתחיל ליטול את הפרימולוט נור (שי לי מרשם לשלושה שבועות)? 2. כמה זמן מרגע הפסקת נטילת הכדור אמורה להופיע הוסת? תודה רבה ☺

שלום לך 1 - להתחיל שבועיים מתחילת הוסת האחרון 2- כשבוע עד 10 ימים בברכה ד"ר אריה לידור מרפאת נשים "LAC" WWW.LIDORMD.CO.IL לזימון תור 24 שעות ביממה: 053-9955340

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה