איחור במחזור עם גלולות מינס

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

29/11/2017 | 16:52 | מאת: סוניה

אני לוקחת קבוע גלולות מינס- מתחילה חבילה כאשר מתחיל מחזור. החודש לא קיבלתי.. עברו כבר שבועיים, היום עשיתי בדיקת דם שהראתה שלילי... האם אני יכולה להתחיל את הגלולות עכשיו? תוך כמה זמן אהיה מוגנת? משערת שהמחזור פשוט דילג על חודש וחוששת שדווקא עכשיו זה זמן הביוץ ואכנס להריון. מה יכולה להיות הסיבה שהמחזור לא הגיע?

שלום לך גלולות אלו נלקחות ברצף ללא כל הפסקה בין החפיסות. התחילי חפיסה חדשה ביום הראשון של הסת הבא בברכה ד"ר אריה לידור מרפאת נשים "LAC" WWW.LIDORMD.CO.IL לזימון תור 24 שעות ביממה: 053-9955340

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה