שכחתי גלולה... גלולה זואלי.

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

24/11/2017 | 01:00 | מאת: לי

שלום באתי לקחת את הגלולה היומית היום וגיליתי שאת הגלולה של אתמול לקחתי בטעות מהגלולות הלא פעילות (הפלסיבו) רשום בעלון לקחת 2 באותו הזמן (את הגלולה של אתמול והיום) להמשיך בשאר הגלולות כרגיל ולוותר על ההפסקה, זאת אומרת להתחיל מיד חפיסה חדשה אחרי שהגלולות הלבנות של החפיסה הנוכחית נגמרות. יש לציין שאני בגלולה ה21. לקחתי 2 עכשיו אבל האם כל זה נכון? מה לעשות מחר?

שלום לך זה נכון התחילי ללא הפסקה בחפיסה חדשה בברכה ד"ר אריה לידור מרפאת נשים "LAC" WWW.LIDORMD.CO.IL לזימון תור 24 שעות ביממה: 053-9955340

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה