קבלת מחזור לפני סיום החפיסה

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

22/11/2017 | 20:33 | מאת: ליאור

כבר חודש שלישי ברציפות שאני מקבלת מחזור שלושה ימים בערך לפני סיום החבילה. מעולם לא שכחתי גלולה. לוקחת מרסילון כבר בערך שנה. בחודש השני וחמישי זה גם קרה ועכשיו רצוף שלושה חודשים. מה יכולה להיות הסיבה? האם אני מוגנת? ואולי בכלל כדאי להפסיק ליטול אותן אשמח לתשובה תודה

שלום לך את מוגנת היטב . המשיכי בגלולות כסדרן בברכה ד"ר אריה לידור מרפאת נשים "LAC" WWW.LIDORMD.CO.IL לזימון תור 24 שעות ביממה: 053-9955340

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה