שאלה דחופה - גלולת אלה לאחר קונדום שנקרע

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

20/11/2017 | 15:23 | מאת: מיקי

שלום שלום, שלשום קיימנו יחסי מין והקונדום נקרע אבל מאחר ואני אחרי הביוץ (לפי תאריך משוער) החלטתי לא לקחת גלולת חירום. אבל עכשיו אני קצת מצטערת על כך. הבנתי מחברה שיש גלולה בשם אלה שאפשר לקחת גם אחרי 48 שעות (אמרה שזה עד 5 ימים אחרי) האם כדאי לקחת אותה או שאם אני אחרי הביוץ אז אפשר לוותר? אשמח לתשובה דחופה תודה רבה

שלום לך רצוי להשתמש באלה בברכה ד"ר אריה לידור מרפאת נשים "LAC" WWW.LIDORMD.CO.IL לזימון תור 24 שעות ביממה: 053-9955340

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה