הבת הקטנה שלי מקנאה בגדולה ורוצה גם להסיר שיער...
דיון מתוך פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים
הבת שלי התחילה עכשיו הסרת שיער ברגליים, היא בת 19, הבת הקטנה שהיא בת 15 רוצה גם להתחיל...אני לא יודעת אם לאפשר לה..הן לא מפסיקות לריב על זה..ואני פשוט חוששת שהיא צעירה מדי להתחיל עם זה...מה לעשות? לאפשר לה כדי לסיים את הריבים הללו ביניהן?
שלום ג'ני, לא ברור לי מדוע איסור שיצא מטעמך יוצא דווקא על הבת הגדולה, ועל מה בעצם הן רבות. ההחלטה על העיתוי הנכון להורדת שיער אינה סוגייה פסיכולוגית, והיא תלויה במידה רבה בהרגשתך כאמא. בעיני, כאמא ולאו דווקא כפסיכולוגית, אין הבדל מהותי בין גיל 15 לגיל 19 בנושא זה, ולכן אולי לא שווה להתעקש. בהצלחה ליאת
בעיניי גיל 15 זה ממש לא צעיר בשביל להתחיל הסרת שיער לצמיתות, אחיינית שלי היא באותו גיל והיא התחילה עכשיו הסרת שיער בבית, היא קנתה את מסופר פארם את המכשיר החדש שנקרא מי, ואין על זה הגבלה מבחינת גיל, כי דיברנו עם השירות לקוחות שלהם, פשוט צריך השגחת מבוגר זה הכל, אז אין בעיה שתאפשרי לה גם להתחיל אם היא מעוניינת.