לא משתתף הרבה מילולית בגן

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

14/12/2016 | 09:00 | מאת: אליה

בני בן 3 והגננת אמרה שאינו משתתף הרבה מילולית בגן. כשאני שמה אותו מתחבא מאחוריי או רץ לעיסוקיו אך לא לגננות. גם כשמגיעים לסבא וסבתא לא רוצה לומר שלום או שיפנו אליו וישר אומר דיייי, וכשנוח לו לדבר מתחיל.

שלום, אינני בטוחה שבגיל 3 כל מה שאת מתארת מוגדר בהכרח כבעיה שיש לטפל בה. אינני מבינה בדיוק למה את מתייחסת כבעיה ומהי שאלתך. אודה אם תרחיבי על העניין, עוד על בנך ועל האופן שבו את עוזרת לו כרגע. בברכה, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגיה קלינית וייעוץ מבוגרים וילדים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים