לחץ וחוסר נוחות בטן עליונה אמצע עם לשמאל +חזה שמאל

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

15/12/2016 | 14:34 | מאת: אלי

בן 25 כבר קרוב לשנה שאני סובל מלחץ וחוסר נוחות באזור בטן עליונה+חזה שמאל, כאילו מישהו יושב לי באזור שם ומכביד עליי יש לציין שזה נמצא 24/7 תמיד !!!, במיוחד בזמן ישיבה/שכיבה על הגב. בעמידה אני מרגיש את הכאב אבל ברמה מאד נמוכה. וכשאני יושב ישנם תנוחות שקצת מקלות על הלחץ ואי הנוחות( אני חייב לציין שהמקום לא רגיש ולא כאוב כשאני נוגע בו ושום מסאג' לא עוזר,זה מרגיש מהאיברים הפנימים ולא מהשלד !!!!!) עשיתי כמעט כל בדיקה אפשרית :בדיקות דם(ניראלי כל בדיקת דם אפשרית) אקו לב,מיפוי לב,מבחן מאמץ,תבחין נשיפה לחיידק ההוא,בדיקת ריאות,גסטרוסקופיה ובדיקת CT חזה שבה יצא שהכל תקין. השאלה שלי מה זה עוד יכול להיות? ומה עושים במצב כזה מייאש ?

15/12/2016 | 14:36 | מאת: אלי

לחץ וחוסר נוחות בטן עליונה אמצע -שמאל +חזה שמאל

לצערי לא ניתן לאבחן במסגרת פורום. האם מקור התלונות ריאתי? צלעות? הקרנה מעמוד שדרה? המשך בירור מסודר אצל רופא המשפחה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה