בעלי החולה סכרת 1 אובחן בגסטרטפרזיס

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

26/12/2017 | 18:51 | מאת: אורית

בעלי החולה סכרת 1 אובחן בגסטרטפרזיס. הכאבים בלתי נסבלים על גבי ימים, לא משנה מה הוא אוכל. הוא מפחד לאכול מפאת הכאב שיגיע לאחר האוכל (ארוחות קטנות תמיד) והשיל ממשקלו כל כך הרבה עד אשר הוא עלול להגיע לבית חולים. לצערי הרופא גסטרו טוען שאין תרופה לכאבים הנוראיים. נשמע לי מאד מוזר. האם יש אולי ברפואה ההומופתית משהו שיכול לעזור לכאב? הוא כרגע משותק לגמרי ומכאב ולא יכול לעבוד אפילו בגלל הכאב.

האם נשללו סיבות אחרות לכאבים ? לצערי איני יכול ליעץ באשר לרפואה הומאופטית

31/12/2017 | 19:34 | מאת: אורית

הכאב מגיע רק כאשר הוא אוכל לכן הוא נמנע מלאכול אבל הוא משיל ממשקלו על כך הרבה ולא לאכול זה לא פיתרון. נשללו מחלות אחרות בבדיקה אצל הגסארונולוג כגון סרטן, קרוהן וכו...

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה