סובלת מצרבות חזקות קשות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

20/11/2017 | 13:02 | מאת: סאלי

שלום לך ד"ר אני סובלת מצרבות חומציות שעולה לגרון . כאבי בטן מציקים. הובחנתי עם מעט דלקת בקיבה. אני מידי פעם עם לוסק. אומפרדקס . ביצעתי קולונוסקופיה . וצילום ושט. בקיצור בצעתי כמעט הכל. נשאר לי לבדוק ממדי לחץ הושט. וחומציות ושט. מחכה עד שהתור יגיע. לצערי התורים רחוקים. מה לעשות לבנתים אני סובלת נורא נורא. הבנתי שאני יכולה להתייעץ עם הרופא ולבצע ניתוח . תיקון שסתום שהוא רפא מכל מיני סיבות שהם עישון. הריונות. וחיידק הליקובקטר שהיה לי וחזר וכעט אין לי ברוך השם. אבל יש לי צרה צרורה כל מה שאני מכניסה לפה הגרון שורף. אפילו עיטוש עד כדי כך יש לציין שיש לי כאבים באותו המקום באמצע החזה . מתחת לחזיה כאבים. כאילו משהו רפוי שצריך לתפור לו שק ולתקן את השסתום לצערי יש לי תואר בנושא חחח מה עושים מבקשת את הצעתך בנושא דחוף סאלי

אין מנוס מייעוץ מסודר

23/11/2017 | 08:36 | מאת: סאלי

צודק בהחלט זה מה שאני הולכת לעשות. בדיקת מדדי לחץ בושט. וניטור חומציות קבעתי תור המון תודה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה