עזרה בפענוח בדיקת דם

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

11/12/2016 | 14:53 | מאת: אביטל

שלום. עשיתי בדיקת דם ביום החמישי למחזור ואלו התוצאות: ESTRADIOL - 415pmoi/L LH - 4.5 IU/L FSH - 5.2 IU/L PROGESTERON- <2 PROLACTIN - 221.2 mlU/L TSH- 2.75 MLU/L אודה להסבר. אני מבינה שהאסטרידיול גבוה. מה זה אומר. תודה.

11/12/2016 | 18:49 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לאביטל שלום רב, הפרופיל ההורמונלי שלך תקין לחלוטין ואין ליחס שום משמעות לערך של האסטרדיול כשרמות ה-FSH וה-LH הינן בגדר הנורמה. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

מנהל פורום טיפולי פוריות