טעות בנטילת כדור קלומיפן ציטרט

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

03/02/2016 | 20:36 | מאת: נטלי

הרופא שלי נתן לי טיפול בקלומיפן ציטרט החל מיום 5 למחזור ומההתרגשות שסוף סוף המחזור הגיע בטעות לקחתי כדור אחד ביום ה-1 למחזור זו פעם ראשונה שאני לוקחת כדורים כאלו ואני לא יודעת מה לעשות. אודה לעזרתכם המקצועית בהקדם

03/02/2016 | 20:37 | מאת: נטלי

06/02/2016 | 18:34 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לנטלי שלום רב, אין שום משמעות לכדור הבודד שלקחת מהיום הראשון של המחזור. השלימי את תשעת הכדורים הנותרים החל מיום 5 של המחזור. דבר זה לא יגרע כהוא זה מיעילות הטיפול. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

מנהל פורום טיפולי פוריות