ביוץ בלי ווסת.. יתכן?!

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

03/01/2016 | 04:38 | מאת: דנה

היי אשמח לתשובה בהקדם, אני סובלת מתסמונת השחלות הפולסיטיות מה שאומר שהמחזור לא סדיר. לפני כחודשיים עברתי הפלה גרידה לאחר טיפולי פוריות ומאז כרגיל לא קיבלתי ווסת, אני כרגע לפני טיפול פוריות חוזר נשלחתי לבדיקות דם והתוצאות מראות שיש ביוץ LH-11.6 FSH-6 Estradiol -233 Progesteron-3.3 Testesteron-2.4 (בהשוואה עם ערכים באינטרנט).. אז לשאלתי ייתכן שהיה/יהיה ביוץ בלי ווסת? תודה לעונים..

03/01/2016 | 19:12 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לדנה שלום רב, הפרופיל ההורמונלי שלך מצביע ללא צל של ספק על מבנה של שחלה פוליצסטית. בכל מצב יכול להיות ביוץ אקראי גם ללא וסת, אך ההסתברות לכך היא נמוכה ביותר. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

מנהל פורום טיפולי פוריות