הגעה לארץ לצורך טיפולי פוריות

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

23/07/2014 | 04:39 | מאת: לירון

שלום רב, אני מגיעה מארהב כדי לעשות טיפול ivf ויש לי כמה בעיות בהכנה לטיפול. התחלתי חפיסה של גלולות כדי לתזמן את קבלת המחזור למועד שבו אהיה בארץ, אבל לצערי הרב דיממתי במשך כל החודש תוך כדי נטילת גלולות, כשבשבוע האחרון של החפיסה היה דימום ממש כבד ואפילו כאבי מחזור. לפני חמישה ימים הפסקתי את החפיסה כי תכננתי לקבל מחזור סביב ה-20 לחודש אבל כצפוי... לא התחיל מחזור (אחרי שדיממתי כל כך הרבה זה נשמע לי הגיוני). הבעיות הן שתיים: אחת, שאני צריכה עוד לעשות פרופיל הורמונלי ביום ה-3 למחזור לפני שאני טסה (הטיסה בספטמבר), ושתיים, שלא אכפת לי הדימום כל החודש אבל אני צריכה לקבל מחזור סביב ה-20 בספטמבר. בעקבות זה יש לי כמה שאלות... האם אפשר לעשות פרופיל הורמונלי מבחינת רמת ההורמונים בהפסקה בין החפיסות גם אם לא קיבלתי מחזור? על אותו עקרון, האם אוכל להתחיל טיפול לאחר סיום חפיסה גם אם לא קיבלתי מחזור (פרוטוקול קצר)? אודה לעצות איך אני יכולה להסדיר את העניינים ולהספיק לעשות פרופיל הורמונלי באוגוסט. תודה רבה מראש על המענה

27/07/2014 | 19:32 | מאת: פרופ' דב פלדברג

ללירון שלום רב, את הפרופיל ההורמונלי לאחר סיום חפיסת הגלולות את יכולה לבצע גם ללא קבלת המחזור. לגבי שאר השאלות עלייך להיעזר ולתאם עם הרופא אליו את מגיעה לטיפול כי מחובתו לדעת על כל השיבושים שציינת. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

מנהל פורום טיפולי פוריות