פוריות

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

16/03/2009 | 17:47 | מאת: מירב

שלום אנחנו מנסים להכנס להריון מעל שנה. אני עשיתי בדיקות הורמונליות ביום השלישי וביות ה- 22 והן תקינות. לאחר מכן בעלי עשה בדיקת זרע והגניקולוג שלי אמר שזה לא ממש תקין. ריכוז למ"ל 6 תנועה 30% דרגת תנועה +1 סה"כ תאי זרע 39*10^6 האם זה חמור? מה עלינו לעשות והאם עדיין קיים סיכוי שמשהו גם אצלי לא תקין? האם אני צריכה לעשות בדיקות נוספות? תודה מראש

16/03/2009 | 19:17 | מאת: פרופ' דב פלדברג

למירב שלומות! לדעתי בדיקת הזרע של בעלך הינה סבירה. אם אתם מנסים הריון כשנה ללא הצלחה רצוי להשלים את הבירור אצלך ע"י צילום רחם, ובמידה והוא תקין להתחיל עם השראת ביוץ תרופתית והשבחות זרע עם הזרעות. בברכה, פרופ' דב פלדברג

17/03/2009 | 16:11 | מאת: מירב

תודה על תשובתך האם אתה יכול להמליץ על רופא אורולוג, או רופא שיכול לבדוק את שנינו שעובד עם מכבי באזור תל אביב תודה מראש

17/03/2009 | 16:24 | מאת: מירב

שכחתי לשאול האם אנטיביוטיקה ותרופות נגד צינון משפיעות על תוצאות בדיקת זרע? תודה שוב

17/03/2009 | 23:48 | מאת: פרופ' דב פלדברג

למירב שלומות, לא אין להן השפעה בד"כ על איכות הזרע, אך במידה וקיים חום הוא כן יכול להשפיע. בברכה, פרופ' דב פלדברג

מנהל פורום טיפולי פוריות