בדיקת ביוץ חיובית 3 ימים רצוף

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

22/08/2013 | 16:08 | מאת: הילה

שלום רב, אני בת 28, פעם שנייה מטופלת באיקקלומין. ביום 16 למחזור נצפה באולטראסאונד זקיק מוביל של 24*17.5 מ"מ,רירית 6.5. לדברי הרופא הביוץ בדרך תוך מספר ימים. העניין הוא - מיום 15 למחזור (כשלושה ימים רצוף - ביתיים) בדיקת הביוץ הביתית נתנה תשובה חיובית - מה פירוש הדבר? האם זה אומר שיש לגוף קושי לבייץ? או שהביוץ בדרך? אציין כי ישנה הפרשה אם כי די מועטה

24/08/2013 | 18:15 | מאת: פרופ' דב פלדברג

להילה שלום רב, עקב העליה של הורמון ה-LH והרגישות של הערכה מאוד ייתכן והבדיקה לביוץ תהיה חיובית מספר ימים. אין שום מניעה בתקופה זו לקיים יחסים כל יום או כל יומיים כדי לכסות על מועד הביוץ. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל www.feldbergclinic.co.il נייד 050-8481909

מנהל פורום טיפולי פוריות