מחזור מוגבר

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

09/02/2009 | 14:02 | מאת: אושרת

שלום רב, אני בת 33, אם לארבעה,לאחר 5 הריונות (+הפלה טבעית לפני 8 שנים). בדרך כלל, המחזור שלי מאוד מוגבר במיוחד ביום השני והשלישי גם בגלל שיש לי התקן תוך רחמי. במחזור הנוכחי כרגע,דבר מוזר מאוד,ביום השניוהשלישי שמתי לב לגושים דמיים שיורדים במהלך אמבטיה/מתן שתן. היו בערך 3-4 גושים כאלה. בנוסף לקצב הדם המהיר. מה זה יכול להיות? האם יתכן שהיה הריון? האם הדבר מצריך בדיקה מסוימת? תודה, אושרת

09/02/2009 | 22:04 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לאושרת שלומות! לאור התיאור שלך ביחס לצורת הדימום יתכן ומדובר על התקן תוך רחמי שזז ממקומו וגרם לכך, או מצב של הריון עם הפלה. ממליץ לפנות לגניקולוג כדי לעבור בדיקה פיזיקלית, בדיקת אולטראסאונד ובדיקת דם להריון. בברכה, פרופ' דב פלדברג

מנהל פורום טיפולי פוריות