צילום רחם

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

27/01/2009 | 07:58 | מאת: נטלי

שלום, אני אמורה לעבור צילום רחם ביום ה-9 למחזור. שזה בערך 4-6 ימים לפני ההזרעה. 1. האם הזקיק המוביל נפגע מהיוד??? 2. האם מומלץ לבצע הזרעה שבוע או פחות לאחר הצילום? 3. במידה ויש דימום בימים שאחרי, אוכל לבצע מעקב זקיקים? תודה רבה

08/02/2009 | 18:01 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לנטלי שלומות, 1) אין שום קשר לצילום רחם, הזרקת חומר ניגודי והזקיק המוביל. 2) מאוד מומלץ- כי אחוז ההריונות בדר"כ עולה בהזרעה לאחר צילום הרחם. 3) אין סיבה לא לבצע מעקב זקיקים, כי דימום חיצוני לא שייך לעניין. בברכה, פרופ' דב פלדברג

מנהל פורום טיפולי פוריות