עזרתך תודה

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

18/01/2009 | 20:39 | מאת: עדי

שלום ד"ר אני אחרי 5 ימים איקקלומין ביום שישי האחרון שזה יום 9 למחזור היה זקיק מוביל של 16 מ"מ ורירית 5.6 היום יום ראשון שזה יום 11 למחזור בזקיקים נראה נוזל בדוגלס,רירית 6 מ"מ ובבדיקת דם פרוגסטרון 3.1 ואסטרדיול 310 הרופא אמר להגיע להזרעה ב-16:00 1.האם משהו פה הגיוני? 2.האם אלו ערכים של לפני ביוץ ואם כן אז איפה הזקיק? 3.האם ההזרעה לא פספסה את הביוץ לפי ערכים אלו ? תודה

19/01/2009 | 20:01 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לעדי שלומות! 1. בד"כ נדיר לראות ביום 9 למחזור זקיק של 16 מ"מ, אך זה לא בלתי אפשרי. 2. במידה וכן מדובר פה על ביוץ מוקדם אשר הוא התרחש לקראת היום ה- 11 למחזור (נדיר אך קיים). 3. ההזרעה הינה לאחר הביוץ המשוער, אך הביצית צריכה תקופה מסויימת להמתין לזרע שיפרה אותה, כך שקיים הגיון לביצוע ההזרעה ביום זה. בברכה, פרופ' דב פלדברג

מנהל פורום טיפולי פוריות