זקיקים...

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

17/01/2009 | 15:52 | מאת: חן

שבת שלום, אני מטופלת באיקוקלומין (חודש ראשון) ואתמול בבוקר עשיתי מעקב זקיקים. בבדיקה נמצא כי: רירית הרחם 4.1 זקיקים בגודל 24,13 ומס' זקיקים קטנים- שחלה ימנית זקיקים בגודל 19,15,16,15 ומס' רב של זקיקים קטנים-שחלה שמאלית לא נצפה נוזל בדוגלאס מאחר וזו פעם ראשונה שאני עושה מעקב זקיקים, שאלתי היא האם אני נמצאת כבר בתקופת ביוץ או לפני, האם זה בסדר לקיים יחסי מין יומיום בתקופת הביוץ וכן האם רירית הרחם תקינה. יום ראשון אני עליי לעשות בדיקת זקיקים נוספת, האם אכן כדאי לעשות את הבדיקה או קיום יחסי מין במהלך השבוע הקרוב (כולל אתמול והיום) מספיק על מנת לנסות להכנס להריון? תודה

17/01/2009 | 15:56 | מאת: חן

יש לי שחלות פוליציסטיות ולפני 7 שנים אובחן אצלי אנדרומטריוזיס (כיום כבר אין שום איזכור לכך וזה לא חזר)

17/01/2009 | 19:59 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לחן שלומות, תודה על תוספת האינפורמציה. התשובות תקפות לשאלה הראשית. בברכה, פרופ' דב פלדברג

17/01/2009 | 19:51 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לחן שלומות, 1. את עדיין לא בתקופת הביוץ ממש - לדעתי הדבר יקרה תוך יום יומיים. 2. זה בסדר גמור לקיים יחסים יומיומיים בשלב זה. 3. הרירית הרחמית עדיין דקה וחייבת לעבור את גבול 6-7 מ"מ. 4. אכן כן, כדאי ביום א' לבצע בדיקת זקיקים ורירית נוספת. בברכה, פרופ' דב פלדברג

מנהל פורום טיפולי פוריות