שאלה

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

25/11/2008 | 22:44 | מאת: מירב

היי זאת מירב שהצעת לה לעשות פרופיל הורמונלימלא עשיתי תפקודי בלוטת הצריס והיא יצאה בסדר ממש לא מזמן ורשמתה שאם ויש בעיה "צריך לטפל בבטן" איך ידעתה שאני סובלת מהקיבה שלי והאים זה קשור לוסת???? אני סובלת משילשולים רק בבוקר כבר המון זמן והופנתי לרופא מומחה ואף עשו גסטרוקופיה הם אומרים שניראה להם שאני סובלת מרפלוק וטופלתי בלנטון ורובכול כחודשיים ובאמת אז בדיוק קיבלתי וסת רגיל כשלקחתי את האנטיביוטיקה אבל סיימתי ו השילשולים חזרו רק בבוקר אני לא יודעת להסביר במהלך היום הכלל לבסדר אז מה שאתה אומר לי זה לעשות בדיקה של יותרת הכיליה ??כך זה ניקרא ?ופשוט לבוא לרופא המישפחה ולבקש לבצע בדיקה זו??וניראה לך שיש קשר בין זה להפרעת המחזור ??והאם אני נימצאת בסכנה כל שהי מבחינה פיזית ?? כי הרופיאים די אדישים למצבי גם הנשים וגם מישפחה אודה לך מראש על תשובותיך הדיקניות יכל להיות שפיענחתה את מצבי ??ושהבדיקה הזו אולי תישפוך אור על מצבי ובעייתי תטופל??

26/11/2008 | 17:42 | מאת: פרופ' דב פלדברג

למירב שלומות! תודה לך על רשימה ארוכה של שאלות מדי יום ביומו. לצערי, בלתי אפשרי לפתור את מצבך הרפואי אשר כולל את מערכת העיכול והמערכות ההורמונליות על גבי האינטרנט. עצתי מקרב לב היא לפנות לרופא נשים המומחה לפריון ואנדוקריולוגיה, והוא ינחה אותך הן לגבי מצב מחזור הווסת והן לגבי היעודים שעלייך לבצע מרופאים ממקצועות אחרים. בברכה, פרופ' דב פלדברג

מנהל פורום טיפולי פוריות