קביעת מין היילוד

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

10/01/2009 | 11:20 | מאת: רון

פרופ' פלדברג שלום. לאחר 2 בנים בריאים ומוצלחים אנו מבקשים להביא לעולם צאצא נוסף. ההעדפה של אשתי שלי היא לבת. לאבי נולדו 3 בנים ובת, לשני אחיי בנים בלבד (3 ו- 4). לפיכך אנו מניחים כי הסבירות הגדולה היא לבן זכר. למיטב הבנתי ישנן מרפאות ברחבי העולם אשר עשויות לסייע ובאמצעות טיפול בזרע במעבדה להגביר את הסיכוי להולדת בת. מה דעתך בנושא, ואם אין לך התנגדות, מדעית או אתית לתכנון מין היילוד- האם תוכל להמליץ על מרפאה או רופא מומחה שנועל להיעזר בו? תודה רון

10/01/2009 | 18:02 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לרון שלומות, לצערי לא אוכל לעזור בנושא זה. הדרך היחידה להכנס לאתרי מרכזים לפוריות באינטרנט ולדלות אינפורמציה מהם. בברכה, פרופ' דב פלדברג

מנהל פורום טיפולי פוריות