תוצאות

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

06/01/2009 | 14:43 | מאת: אני

ביום שישי לפני 11 ימים היה ביוץ הבוקר יום שלישי אחרי 11 ימים בבוקר עשיתי בדיקת בטא - יצא 10 פרוגסטרון 97.2 וE2 519. אני מקבלת תמיכת פרוגסטרון בגלל שלב לוטאלי קצר האם תקין לדעתך? מה בדר"כ התוצאה ביום זה? היו לי שני הריונות כימיים בחודשים האחרונים ומאז אני לוקחת אוטרוגסטאן תודה

06/01/2009 | 19:20 | מאת: פרופ' דב פלדברג

ל"אני" שלומות, תשובת בדיקת הבטא הינה גבולית, אם כי צפוי שביום ה-11 אחרי הביוץ, במידה ואכן יש הריון, הבטא יהיה גבוה יותר. רמות הפרוגסטרון הינן גבוהות בגלל התמיכה שאת מקבלת, המשיכי עם התרופות למשך יומיים נוספים וחזרי על הבטא. במידה ואז הבטא יהיה שלילי, אנא הפסיקי את התמיכה של הפרוגסטרון כדי לקבל מחזור ולהתחיל טיפול מחדש. בברכה, פרופ' דב פלדברג

מנהל פורום טיפולי פוריות