זרע ביום שאיבת ביציות

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

26/12/2008 | 22:02 | מאת: אייל

שלום אנחנו עומדים לפני תהליך IVF. בבדיקת זרע שעשיתי לאחרונה ביחידת ה IVF נמצאו שני זרעים. גיל 37,מצב הורמונלי תקין,יש לי ילדה בת 6 ,שאלתי היא:בהנחה שבמתן דגימת הזרע שלי ביום שאיבת הביציות יהיה גם כן זרע אחד או שניים-האם אוכל לבצע דגימה נוספת ואולי אפילו שתיים? האם חלון ההזדמנויות לחיפוש הזרעים במעבדה ועד תהליך המיקרומניפולציה מאפשר זאת מבחינת לוח זמנים? אודה על תשובתך,חשוב לנו מאוד לדעת זאת. בברכה,אייל

27/12/2008 | 15:04 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לאייל שלומות, ללא צל של ספק אתה יכול לנסות לתת מספר דגימות זרע ביום השאיבה, כדי לנסות ולרכז את תאי הזרע ולהשתמש בהם במיקרומניפולציה לביציות של אשתך. אין שום בעיה עם לוח הזמנים בפרוצדורה זו. בברכה, פרופ' דב פלדברג

מנהל פורום טיפולי פוריות