איזה שבוע ומתי היה הביוץ?

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

11/04/2024 | 12:31 | מאת: בר

שלום, בת 39+2 לא מטופלת פוריות. תאריך ווסת אחרונה 28.2.24 ביוץ בדיקה ביתית יצאה לראשונה חיובי ב 11.3 קיום יחסים ב 11.3 לאחר שראיתי ב. ביוץ חיובית + שבוע לאחר מכן קיום יחסים ב 17.3 ללא גמירה בפנים אבל ייתכן והיה כמה טיפות. 1. האם ייתכן לפי חישוב השבועות שההריון נקלט מהאקט שב 17.3 ? 2. איזה שבוע אני אם מבדיקה הבוקר נאמר לי שיש שק בגודל 4 מ"מ? לא בטוחה אם היא אמרה שבוע 5 למרות שלפי תאריך ווסת אני אמורה להיות שבוע 6 לא? תודה מראש!

השאלה היא האם בבדיקת האולטראסאונד הודגם רק שק הריון, או שנצפה גם קוטב עוברי עם דופק

15/04/2024 | 21:37 | מאת: בר

ב 11.4 הודגם רק שק הריון 5 מ"מ בדיקת ביוץ חיובית ב 11.3 קיום יחסים מלאים ב 11.3 קיום יחסים 17.3- ללא גמירה בפנים. תאריך ווסת 29.2 ממתינה לתוצאת בטא שעשיתי היום.

מנהל פורום טיפולי פוריות