אחרי מי שפיר היפרדות קרומים

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

25/03/2024 | 21:52 | מאת: אופק

ביצעתי מי שפיר, בהריון תאומים לא זהים והבדיקה נעשתה דרך הבן ועבר דרך המחיצה לשק של הבת בדקירה אחת. היום 5 ימים אחרי הייתי אצל הרופא המלווה והוא אמר שהוא רואה היפרדות קרומים אצל הבן וזה דבר נפוץ אחרי מי שפיר ושאשוב עוד שבועיים לבדיקה, גוגל כהרגלו מלחיץ אותי ואני מנסה להבין.. 1. מה זה אומר ? 2. המלצה כלשהי איך לשמור? 3. זה מסכן את העובר/עוברים? היום אני שבוע 18+4

בשבועיים הקרובים עד הבדיקה מומלץ לנוח ולהימנע ממאמצים.

27/03/2024 | 19:51 | מאת: אופק

תודה אני ממש משתדלת, מה מוגדר כמאמץ יתר? אני פשוט גרה לבד ועצמאית.. האם פעילות יומיומית כביסות בישולים וכו'.. זה בגדר הנורמה לשבועיים הקרובים?

כיוון שאינני בקיא בחומרת הממצאים - ממליץ להתייעץ עם הרופא המטפל.

מנהל פורום טיפולי פוריות