לפני החזרת עוברים יום 5

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

22/03/2024 | 12:15 | מאת: דני

וסת הייתה ביום א הקודם יממה 3 לוסת אסטרוגן 198 בתא שלילי פרוגסטרון היה 15 לאחר תמיכה lh הינו 5 יום 12 לוסת אסטרדיול 1500 פרוגסטרון 1, LH לא נלקח. Us - ממצא ציסטי צלול 24 על 18 2 corpus lutes שהם 13-14 מ״מ הרופא חושב שמדובר בזקיק ולא ציסטה ורוצה להחזיר עוברים ביום ה אחרי אוביטרל היום . האם לא מדובר בציטה פונקציונאלית שצריך לחכות שתיעלם האם זה שייש גופיף צהוב לא אומר שהיה כבר ביוץ ?

רמת הפרוגסטרון ביום 3 למחזור היתה גבוהה (15), ולא מתאימה לתחילת הווסת.

מנהל פורום טיפולי פוריות