Icsi, אי השתרשות וזרע

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

22/03/2024 | 06:38 | מאת: הביצה שהתחפשה

שלום וחג שמח דר' רויבורט, 1. בשאיבה הופרו כמה מעוברי הicsi כולל בלסטוציסטים, ואילו רק 1 הפריות בפיזור זרע ivf . האם זה יכול להצביע על איכות ביצית פחותה? 2. אני אחרי הפלות שהמשיכו בחודשי נסיונות רבים של אי השתרשות ברחם של עוברים טובים. האם אפשר להסיק שהבעיה היא רחמית/אצלי ולא עוברית? 3. האם נוכחות בגוף והתרגלות לזרע ברחם יכולה לשפר סיכוי השתרשות?

1. כשלון בהפריה רגילה אינו תלוי רק באיכות הביציות ויכול לנבוע גם מחולשת הזרע. 2. הפלות חוזרות יכולות להיגרם מקרישיות יתר (תרומבופיליה) של האישה, לנבוע מהפרעה גנטית (של אחד מבני הזוג), או להיות קשורות לבעיה רחמית.

מנהל פורום טיפולי פוריות