אסטרודיל יורד בטיפולי ivf

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

03/03/2024 | 19:53 | מאת: יעל

יום 6 למחזור לוקחת דקפטטיל יומיים מהיום השני הוספתי מונפור מהיום השלישי נשארתי רק עם מונפור תוצאות הבדיקות 29.3.24 E2 - 30.9 פרוגסטרון - 2.3 תוצאות הבדיקות 3.3.24 E2- 19.3 פרוגסטרון - 0.11 נצפו 4 זקיקים 2 קטנים בשמאל 2 בגודל 6 בימין הבדיקות דם נראות לי לא תקינות הפרוגסטרון הגבוה בהתחלה והירידה של e2 להספיד את הסבב? או שיש עוד סיכוי?

איזה מינון של מנופור קיבלת?

12/03/2024 | 11:40 | מאת: יעל

מונופור לקחתי 450 מ"ג אעדכן שהפסיקו לי את הטיפול כי ה E2 המשיך לרדת וגם 2 הזקיקים שהיו התקטנו והרירית לא התעבתה. אני שוקלת לבקש אולי בסבב הבא לנסות לעשות חצי טבעי. ולקחת פחות הורומונים עקב רזרבה נמוכה.

מנהל פורום טיפולי פוריות