ביוץ מוקדם וכדור אסטרופם

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

20/02/2024 | 17:03 | מאת: בת

שלום המחזור שלי לא סדיר, נע בין 21-26 יום, הביוץ שלי מוקדם ואני שומרת טהרה רופאת נשים הביאה לי אסטרופם 2 כדורים ביום של 2 מג מהיום השני של המחזור למשך 5-6 ימים. חודש שעבר קיבלתי מחזור לאחר 28 יום, לקחתי 2 כדורים בפעם אחת ובייצתי ביום השמיני למחזור, זא הביוץ הקדים ואת המחזור קיבלתי לאחר 23 ימים. החודש שוב לקחתי אסטרופם, פעם בבוקר ופעם בערב היום אני ביום ה7 של המחזור ולפי ההפרשות, הפרשה של ביוץ הגיוני שהכדור מקדים לי את הביוץ ולא מאחר? או שהכדור עושה הפרשות מוגברות שמדמות ביוץ? תודה.

אינך יכולה לקבוע שהביוץ הקדים רק על סמך ההפרשות. מומלץ לבצע מעקב זקיקים.

מנהל פורום טיפולי פוריות