הזרעה ומועד אוביטרל

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

18/02/2024 | 15:21 | מאת: גל

שלום ד"ר, אני מיועדת להזרעה ומזריקה גונאל. היום (יום 13 למחזור) נצפו זקיקים 16,13,13, אסטרדיול 840 פרוגסטרון 0.5 Lh 2.7 הונחתי להזריק אוביטרל מחר בבוקר ולבוא להזרעה מחרתיים. האם מזקיק 17 - 16 יכול להיות ביוץ תקין? הוא לא קטן מדי? ייתכן שהקדימו את האוביטרל מחשש שהזקיקים של 13 מ"מ גם יבייצו אם נמתין ואז יש סיכון להריון מרובה עוברים או ביטול הסבב? במצב כזה בעצם התנאים להזרעה לא הכי אופטמליים, אני צודקת? תודה!

איני יכול לקבוע מה היו הנימוקים של הרופא המטפל רק על סמך הנתונים שהבאת. ממליץ להתיעץ עם הרופא המטפל.

מנהל פורום טיפולי פוריות