קביעת מועד ביוץ להחזרה לאור יום שבת

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

09/02/2024 | 11:33 | מאת: מלי

בוקר אור ד"ר, לאחר 10 חודשים של ניסיונות לייצר עובר תקין גנטית אנחנו לקראת החזרת הבלסטו' היחיד שנמצא תקין ב-pgt-A. יום 5 בדירוג 2BB. החזרה על בסיס מחזור טבעי. מטופלת בחו"ל ואשמח לחוות דעתך בבקשה. תוצאות מאתמול להיום: הזקיק אתמול 17 והיום 16 (הטכנאית אמרה שזה כנראה בגלל זוית המדידה) אסטרדיול עלה מ-887 ל-1301 פרוגסטרון עלה מ-0.7 ל-0.9 ה-LH עלה מ-13.7 ל-29.6 מבינה שאני לקראת ביוץ ושחלון ההשרשה חשוב אבל מחר אין בדיקות כי שבת... מה לעשות במקרה כזה לדעתך? ללכת מחר למיון לבדיקות? לקחת סיכון ליום ראשון ואם בייצתי להמתין חודש כי לא יהיה ברור אם הביוץ היה בשישי בערב או בשבת? מבינה גם שהוא בלסטוציט צעיר שיותר קרוב ליום 4 מ-5 אז שלקחת סיכון ולהחזיר בטעות ביום 6 זה ממש לא אידאלי. ממש אשמח לחוות דעתך מה הכי נכון לעשות במצב הזה. מלא מלא תודה מקרב לב, מלי.

11/02/2024 | 14:10 | מאת: מלי

שלום ד"ר מעדכנת שביצעתי היום בעשר בבוקר שוב בדיקה. תוצאות מיום חמישי, שישי ואז מיום ראשון (היום): אסטרדיול עלה מ-887 בחמישי ל-1301 בשישי (בשבת לא נמדד) והיום הוא 263. פרוגסטרון עלה מ-0.7 בחמישי ל-0.9 בשישי (שבת לא נמדד) והיום הוא 5.6. ה-LH עלה מ-13.7 בחמישי ל-29.6 בשישי (שבת לא נמדד) והיום הוא 11.7. מה נחשב יום הביוץ? היום או שבת? באיזה יום מומלץ לבצע החזרה של בלסטוציט יום 5 אבל שהוא בדירוג 2BB ? תודה רבה רבה רבה

11/02/2024 | 14:26 | מאת: מלי

גודל זקיק: ביום חמישי 17 ביום שישי 17 ביום שבת לא נבדק היום (ראשון) בבוקר נצפה זקיק ממוטט במראה אופייני לגופיף צהוב. מבינה כמובן שעד הבדיקה בעשר בבוקר בייצתי, השאלה אם לאור בדיקות הדם הביוץ נחשב להיום או ליום שבת? וכנגזרת מכך באיזה יום צריך להחזיר עובר 2BB שהוקפא ביום 5? תודה....

הביוץ היה בשבת.

מנהל פורום טיפולי פוריות