שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

22/01/2024 | 16:02 | מאת: ליה

שלום ביצעתי ביום שישי בדיקת שתן שיצאה חיובית ביום ראשון (אתמול) ביצעתי בדיקת בטא שיצאה 14 ופרוגסטרון שיצא 2.8 (נמוך מאוד). אתמול התחילו קצת כתמים והיום דימום כבד. יש גם בחילות וחולשה. האם נראה שזה הולך לכיוון של הריון חוץ רחמי ולא לכיוון של הריון כימי? מקריאה ראיתי שפרוגסטרון נמוך בשילוב בטא חיובי ותסמיני הריון ודימום יכולים לרמז על הריון מחוץ לרחם ולא הריון כימי. מה עליי לעשות? איזו בדיקות לעשות כדי לשלול על הסף הריון חוץ רחמי? אודה לפירוט

קרוב לוודאי מדובר בהריון כימי. יש לחזור על בדיקת בטא כמותית על מנת לוודא שהיא יורדת לאפס.

מנהל פורום טיפולי פוריות