לאחר שבוע מההחזרה ...

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

22/01/2024 | 11:44 | מאת: שלי

שלום טיפולי pgd. אני אחרי שבוע מיום ההחזרה עובר יום 4. סליחה כל התיאור, אבל בבוקר קמתי והיה הכתמה ורדרדה שיצאה יחד עם התמיכה. עד עכשיו בניגוב כתמים ורדרדים (יותר נוטה לאדום). האם יש להספיד? מה עושים במקרה כזה? מקבלת 2 אנדומטרין ביום ו3 דופסטון ביום. בנוסף, אני גם בסוג דם מינוס. האם יש סיכוי להריון? במידה וכן האם יש צורך במתן אנטידי? במעקבות סוג הדם?

מוקדם מדי להספיד. יש להמשיך עם התמיכה ולבצע בדיקת הריון 12 יום אחרי ההחזרה. אין הצדקה לזריקת אנטי-D כל עוד לא מדובר בהריון

מנהל פורום טיפולי פוריות