אזור היפואקוגני שבוע 7+6

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

10/01/2024 | 15:42 | מאת: אופק

שלום דוקטור, ניגשתי למוקד בעקבות כאבי בטן תחתונה וגב ב12 שעות האחרונות, הריון 2 עוברים מIvf .. ראינו דופק ונראה שהכל בסדר עד שרשמה נצפה אזור היפואקוגני היכול להתאים לאזור דימום במימדים 22 × 8 ממ מתחת לשק ולעובר השני 22 × 9 ממ מתחת לשק. לא נאמר לי מה זה אומר מלבד שיכול להסתיים בהפלה ופשוט לחכות, מה זה אומר בעצם? מה זה הממצא? האם זה באמת יכול להסתיים בהפלה? יש משהו שאוכל לעשות לשמירה? תודה רבה.

יש להמשיך עם התמיכה ולחזור על בדיקת האולטראסאונד כעבור שבוע.

מנהל פורום טיפולי פוריות