אבחון שחלות פוליצסטיות נכון?

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

16/12/2023 | 20:06 | מאת: נועה

היי הייתי אצל רופאת נשים והבחנה נטייה לשחלות פוליצסטיות ממה שקראתי התסמינים של התסמונת לא מופיעים אצלי בכלל- יש לי מחזור מסודר כל 29 יום שנגמר אחרי שלושה ארבעה ימים, אין לי שיעור יתר וגם לא יותר מידי פצעים.. אני שוקלת 68 גובה 162 אכן אני סובלת לדעתך משחלות פוליציסטיות? יש לציין שאני מנסה כשנה וחצי להרות ללא הצלחה:( אשמח לשמוע את חוות דעתך תודה ושבוע טוב!

לא ברור לי על סמך מה נקבע שיש לך נטיה לשחלות פוליציסטיות.

24/12/2023 | 09:08 | מאת: נועה

איך שידוע לי - ע"פ פרופיל הורמונלי ואולטרא סאונד מהי חוות דעתך? ניתן כך לקבוע נטייה לשחלות פוליצסטיות? אציין שכתחילת טיפול הרופאה נתנה לי לטרוזול, אשמח לשמוע חוות דעתך תודה

מנהל פורום טיפולי פוריות