טיפולי פוריות בגיל 45

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

13/12/2023 | 23:07 | מאת: גל

אני בת 44, הקפאתי 16 ביציות בגיל 37. לא ניסיתי להיכנס להריון מעולם. הבנתי שיש חוקים בנושא טיפולי פוריות מעל גיל 45, שלא ניתן לעשות במימון המדינה. 1. האם ניתן לעשות את הטיפולים באופן פרטי או שגם זה לא מאושר? האם ניתן להגיש בקשה מיוחדת במקרים מסויימים? 2. אם משתמשים בביצית מוקפאת, האם זה משנה את ההגבלות? 3. האם זה כולל את הגיל 45, כלומר שעדיין ניתן לעשות את הטיפולים בשנה של 45 ולפני גיל 46? 4. הבנתי שניתן גם לעשות בחו"ל. איפה ניתן לעשות ואיך מבררים על עלויות ומקומות טובים? תודה!

אין מניעה לבצע טיפולים עם הביציות שהוקפאו לפני 7 שנים. לשם כך יהיה צורך להפשירן ולהפרות עם תאי זרע של בן זוג או של תורם.

מנהל פורום טיפולי פוריות