אין מחזור לאחר מערב זקיקים

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

01/12/2023 | 07:38 | מאת: שיר

שלום ד״ר, אני במעקב זקיקים לאור הפלה ששיבשה את המחזור ושחלות פוליציסטיות (היריון ראשון טבעי). נטלתי לטרוזל לאחר שלא קיבלתי מחזור כחודש וחצי ובמערב זקיקים נצפו שניים בגודל 19 ו-20. קיימנו יחסים בהוראת הרופאה ואתמול, לאחר שלא קיבלתי מחזור, עשיתי בדיקת בטא שיצאה שלילי. עדיין לא קיבלתי מחזור, אני כבר אחרי 14 יום מהביוץ לכאורה. אשמח לדעת מה הסיבה שלא הגיע מחזור? אני ממש לחוצה. תודה!

01/12/2023 | 08:30 | מאת: שיר

תוצאות בדיקת הדם: מעקב ראשון ב12.11: ESTRADIOL 577 LH 22.30 PROGESTERONE 2.2 נתבקשנו לקיים יחסים באותו יום וביום למחרת. מעקב שני ב14.11: ESTRADIOL 1537 LH 14.60 PROGESTERONE 2.6 נתבקשנו לקיים יחסים באותו יום וביום למחרת. האם היה ביוץ?

ממליץ לבצע בדיקת דם לבטא + פרוגסטרון, על מנת לוודא שאכן היה ביוץ.

מנהל פורום טיפולי פוריות