פרופיל הורמונאלי שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

30/11/2023 | 11:14 | מאת: שאלה דחופה!!

שלום וברכה מיום שלישי בלילה קיבלתי ווסת רק בניגוב סליחה על התיאור ברביעי התגבר מעט והיום יום חמישי התגבר יותר עדיין לא כמו הכמויות שאני רגילה אבל אני אחרי לקיחת כדור פרוברה אז אולי בגלל זה הרופא שלח אותי לעשות בדיקת פרופיל הורמונאלי בין היום ה 2 ל 5 הבעיה היא שיש יום שישי ושבת ואז אין בדיקות דם האם היום זה טופס או שזה עדיין לא יומיים כי התחיל לי בשלישי בלילה ובאיזה ימים מומלץ לעשות פרופיל הורמונאלי ממש דחוף לי אשמח לתשובה תודה רבה!!!!

30/11/2023 | 17:52 | מאת: אני לא רופאה אבל טכנאית אולטרסאונד

האם אפשר לעשות ביום ראשון ?

את יכולה לעשות ביום ראשון

30/11/2023 | 22:05 | מאת: רחל

אבל עדין היה כמות מכובדת בניגוב רק פחות על הפד ומאתמול בצהרים שזה יום רביעי הופיע על הפד אני עדיין יכולה לעשות בראשון?

30/11/2023 | 22:07 | מאת: רחל

זה לא מאוחר מידי ראשון? סליחה שאני חופרת פשוט אני אחרי צילום רחם ווסת שהגיע אחרי 9 חודשים אז חשוב לי לא לפספס ותודה על התגובה

מנהל פורום טיפולי פוריות