עיבוי רירית וקרישיות יתר

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

27/11/2023 | 01:24 | מאת: דבי

נטלתי איקלומין וביום 14 זקיק 27 ו28. רירית 7.1 הבנתי שזה קצת דק בםרט לשתיים שאלתי מה אםש לעשות לפעם הבאה אך הד"ר אמר שלא אוכל ליטול אסטרופם לעיבוי רירית הרחם בעקבות שאני מאובחנת עם קרשיות יתר שאלתי איזה כדור אפשר כן ליטול ואם אין משהו אחראז מה עושים וכן אשמח לחוות דעתך האם תמיכה של פרוגסטרון קשורה עכשיו תודה

אם את סובלת מקרישיות יתר את אמורה לקבל טיפול בנוגדי קרישה גם כעת, עקב העובדה שנטלת איקקלומין.

מנהל פורום טיפולי פוריות