נטילת 2 ציטוטק שבוע 13

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

26/11/2023 | 18:53 | מאת: ענבל

הייתי בשבוע 13 (כמעט) לפני הפלה יזומה מסיבות אישיות ועל כן קיבלתי 2 ציטוטק להרחבת צוואר הרחם. לאחר מכן התחרטתי ולא עברתי לגרידה האם ניתן יהיה להמשיך בהריון מבחינת מומים שיכולים להיווצר עקב חומרים טרטוגנים ולא ניתן לעלות עליהם בסקירות מאוחרות? האם בכל זאת ישנה דרך לאתר מומים אלו בסקירות מיוחדות או לפחות לקחת סיכון "מחושב" יחסית כי הכדורים ניטלו אחרי שבוע 9 ?עד אז?נהוג לקחת? האם הסיכון גם נובע מהתערערות רחמית שיכולה לקרותתבשלב מאוחר יותר עקב נטילת הציטוטק? אודה למידע ממה שידוע לכם

ממליץ לפנות למרכז ליעוץ טרטוגני כדי לקבל מידע מלא אודות השפעת ציטוטק.

מנהל פורום טיפולי פוריות