הפסקת תמיכה כן או לא?

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

09/11/2023 | 14:31 | מאת: דורין

שלום ד"ר אודה לעצתך, אני בשבוע 9 לאחר החזרת עובר קפוא על בסיס מחזור ביוץ טבעי.משבוע 6 יש דימומים קלים שהולכים ובאים,באולטרא סאונד הכל תקין יש דופק והכל.לוקחת תמיכה של אוטרגסטון 200 שתי נרות פעמיים ביום ומיקורפירין 100 פעם ביום. רופא הפוריות הורה לי להפסיק תמיכה בהדרגה החל משבוע 9 ולעומתו רופא נשים בכלל רוצה שאוסיף דופסטון לתמיכה ולא אפסיק בגלל הדימום. ב us נצפתה המטומה קטנטונת מאוד. מהי המלצתך?

עלייך להישמע לרופאים המטפלים. איני יכול לחוות דעה רק על סמך התאור שלך.

מנהל פורום טיפולי פוריות