האם התמיכה לא מספקת?

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

28/10/2023 | 21:27 | מאת: NOT_FOUND

היי דוקטור יקר עשו לי לפני 12 יום החזרת עוברים ולא בדקו לי את הפרוגסטרון כל ה 12 ימים הללו... היום עשיתי בדיקת בטא ופרוגסטרון הבטא יצא שלילי ופרוגסטרון 13.2 וזה עם תמיכה של 2 קרינון ביום פלוס שלוש דופסטון ביום.... האם זה אומר שהתמיכה של הפרוגסטרון לא הספיקה ? אם הערך הוא ככ נמוך? אשמח מאוד לדעתך תודה רבה

בדיקת דם אינה משקפת את ערכי הפרוגסטרון ברירית הרחם, ולכן לא נהוג לבדוק את רמות הפרוגסטרון אחרי ההחזרה. הערך כעת נמוך כי העוברים לא נקלטו.

מנהל פורום טיפולי פוריות