אשמח ליעוץ בכמה עיניינים

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

27/10/2023 | 08:04 | מאת: טלי

שלום, יש לי עוברים מוקפאים עוד חודש 43 1. יש לי מגוון עוברים מלפני כחמש-ארבע שנים, מתוכם 4 יום 2. האם להחזיר יום 2 או לגדל במעבדה, אם לגדל איך לגדל? להפשיר שניים יחד, ארבע יחד? אני מבינה שאם יש יותר מעובר ניתן להקפיא מחדש אבל זה מוריד איכות. רוצה כמובן למקסם סיכויים. 2. עשו לי 2 החזרות לאחרונה יחסית, עובר יום 2 ובלסטו, לא נקלטו. האם לעשות היסטרו ואז לנסות להחזיר או להחזיר, אם אני עושה היסטרו מפסידה את החודש הקרוב. לידה אחת, רגילה (עם זירוז. 3. יכולה לעשות את ההחזרה בחודש הקרוב רק אצל רופא באלישע כי כרמל סגןר, אם צריכה לגדל עוברים, האם יש העדפה לגדל בכרמל ולכן לחכות חודש או אין הבדל? תודה רבה!

ניתן לבצע החזרה של עוברים שהוקפאו ביום 2. יש מקום לבצע קודם לכן היסטרוסקופיה, על מנת לוודא את תקינות חלל הרחם.

מנהל פורום טיפולי פוריות