צום במהלך זריקות - IVF

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

18/09/2023 | 15:15 | מאת: אביגיל

שלום, אני מטופלת IVF כרגע מזריקה פרגובריס 250 כל יום, זה המינון ההתחלתי, הרופא החליט הפעם להתחיל ממינון גבוה. ידוע לי שחשוב מאוד להרבות בשתיית מים בתקופת הזריקות כדי לא להגיע למצב של גירוי יתר. האם יש סכנה לצום ביום כיפור עם הזריקות?

21/09/2023 | 21:26 | מאת: אביגיל

עדכון- המינון עלה ל275 פרגובריס ומזרק צטרוטייד, אשמח לקבל תשובה בקשר לצום בהקדם, תודה

איני יכול לחוות את דעתי באופן מושכל, כיוון שאיני בקיא במצבך הבריאותי ובתגובה השחלתית שלך. ממליץ להתיעץ עם הרופא המטפל

מנהל פורום טיפולי פוריות