אוביטרל ויחסים……..….

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

15/09/2023 | 13:45 | מאת: מורן

היי דר ברקע בעיית פיריון לא ברורה - הכל תקין הזרקתי גונאל ולאחר תוצאה טובה של הזקיקים (עפ״י הרופא שלי) הזרקתי אוביטרל ביום רביעי ב13:45 קיימנו יחסים בשלישי, רביעי , שישי צהריים בחמישי לא הצלחנו כי בעלי לא הרגיש טוב האם לדעתך זה בסדר? לדעתך ״תפסנו״ את המומנט? תודה ושנה טובה מורן

הביוץ התרחש קרוב לוודאי בלילה בין חמישי לשישי, או ביום שישי בשעות הבוקר. מחזיק לכם אצבעות.

16/09/2023 | 08:30 | מאת: מורן

תודה רבה על המענה המהיר כאשר הביוץ מתרחש נניח בשישי בשעות הבוקר , הביצית משתחררת ומחכה למשך 24 שעות?

אורך החיים של הביצית הוא 24-36 שעות.

מנהל פורום טיפולי פוריות